Verzend- en retourbeleid

Verzending naar Nederland en België

Al onze pakketten worden kosteloos verzonden via PostNL naar uw adres in Nederland of België. Als u het product op een werkdag vóór 18:00 uur bestelt, wordt het pakket doorgaans de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u een e-mail met de traceercode van het pakket, zodat u het kunt volgen. In deze e-mail staat ook vermeld wanneer de postbezorger langs zal komen.

 

PostNL levert de bestelde producten op het door u opgegeven adres. Bezorging door PostNL vindt plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 21:30 uur, en op zaterdag tot 18:00 uur. Als u niet thuis bent op het moment van bezorging, zal PostNL het pakket standaard bij een van uw buren aanbieden. Als dit ook niet mogelijk is, laat de bezorger van PostNL een bericht achter met een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u tot 22:00 uur op dezelfde dag aangeven wanneer de PostNL-chauffeur een tweede bezorgpoging kan doen, op een dag, tijdstip en locatie die voor u het beste uitkomen.

 

Als u dat wenst, kunt u ook zelf een PostNL Pakketpunt kiezen. In dat geval wordt uw bestelling afgeleverd bij het door u gekozen Pakketpunt. U ontvangt een bericht van PostNL wanneer uw zending klaarligt om te worden opgehaald. Let op: deze service is alleen beschikbaar voor zendingen binnen Nederland.

 

Shraks werkschoenen bezorgwijze Postnl

 

Retourneren

Wij streven ernaar dat onze klanten tevreden zijn met hun bestelling. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn en de bestelling willen retourneren, dan is dat geen probleem. U heeft het recht om uw bestelling binnen 30 dagen zonder opgaaf van redenen gratis te retourneren. De termijn voor herroeping verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde (die niet de vervoerder is), het product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient u ons op de hoogte te stellen van uw besluit om de overeenkomst te herroepen via een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post, fax of e-mail). U kunt hiervoor het modelformulier voor herroeping gebruiken, maar dat is niet verplicht. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier. Om de herroepingstermijn in acht te nemen, volstaat het dat u uw mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht verstuurt voordat de herroepingstermijn is verstreken. Let op: het herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

 

Kosten van retourneren

Om het product te retourneren, kunt u ons een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij sturen u dan per e-mail instructies. Als u binnen de 30 dagen bedenktijd contact met ons opneemt, zullen wij de retourkosten voor onze rekening nemen.

 

Terugbetaling

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling, de betaalde bedragen voor de geretourneerde producten aan u terug te betalen. Dit omvat ook de oorspronkelijke leveringskosten, met uitzondering van eventuele extra kosten als gevolg van uw keuze voor een andere leveringswijze dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering. Wij kunnen wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat u de producten heeft teruggestuurd. Als u slechts een deel van uw bestelling retourneert, worden de leveringskosten niet vergoed. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via hetzelfde betaalmiddel dat u hebt gebruikt bij de oorspronkelijke transactie, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling.

 

Waardevermindering

U bent alleen aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, wat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de producten vast te stellen. We vragen u vriendelijk om, indien redelijkerwijs mogelijk, de producten in de originele en onbeschadigde verpakking aan ons te retourneren.

 

Retourneren

U dient de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u ons op de hoogte heeft gesteld van de herroeping van de overeenkomst, aan ons terug te sturen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen worden door ons gedragen.

 

Als u uw bestelling wilt retourneren, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch op: 085 000 7777. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Verzendtarieven/Tijden

Verzendopties en Verzekering

Vraagt u zich af of wij slechts één standaard verzendtarief hanteren en of uw zending verzekerd is? Hier volgt meer informatie:

Standaard Verzending en Levertijden

  • Nederland en België: De levertijd bedraagt 1 werkdag indien besteld vóór 18:00 uur.

Bovenstaand zijn de algemene verzendtijden. Bij vertraging kunt u het beste contact opnemen met de vervoerder.

Verzekering

Indien het product beschadigd aankomt zullen we een terugbetaling doen, of de bestelling opnieuw opsturen.

Onze Service Terwijl U Wacht op Uw Bestelling

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk en met zorg voorbereid voor verzending. Als u vóór 18:00 uur bestelt, wordt uw bestelling nog dezelfde dag meegegeven aan onze bezorgpartners.

Verzendkosten

Wij leveren alle bestellingen gratis bij u af.

Kosten voor Retourzending

Als u niet volledig tevreden bent met uw bestelling, is dat geen probleem. Bij Shraks kunt u uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor onze rekening. U kunt hier een aanvraag indienen.

Transportpartners

Bestellingen die online zijn geplaatst worden afgeleverd met DHL of PostNL.

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft zijn we bereikbaar via:

info@shraks.nl of 085 000 7777